HEAL DSpace

WATER SORPTION ISOTHERMS OF RAISINS, CURRANTS, FIGS, PRUNES AND APRICOTS

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author TSAMI, E en
dc.contributor.author MARINOSKOURIS, D en
dc.contributor.author MAROULIS, ZB en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:08:11Z
dc.date.available 2014-03-01T01:08:11Z
dc.date.issued 1990 en
dc.identifier.issn 0022-1147 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/10326
dc.subject Sorption Isotherm en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.title WATER SORPTION ISOTHERMS OF RAISINS, CURRANTS, FIGS, PRUNES AND APRICOTS en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03578.x en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1990.tb03578.x en
heal.language English en
heal.publicationDate 1990 en
heal.publisher INST FOOD TECHNOLOGISTS en
heal.journalName JOURNAL OF FOOD SCIENCE en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.1990.tb03578.x en
dc.identifier.isi ISI:A1990EL97800030 en
dc.identifier.volume 55 en
dc.identifier.issue 6 en
dc.identifier.spage 1594 en
dc.identifier.epage & en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής