HEAL DSpace

Characterization of alcohol manufacturing industrial wastes in Greece

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Vlyssides, AG en
dc.contributor.author Israilides, CJ en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:12:39Z
dc.date.available 2014-03-01T01:12:39Z
dc.date.issued 1997 en
dc.identifier.issn 1018-4619 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/12195
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0030880385&partnerID=40&md5=253827c60bf3df92e42d11930fa0d3b0 en
dc.subject Alcohol manufacturing en
dc.subject Beet en
dc.subject Cane en
dc.subject Figs en
dc.subject Raisins en
dc.subject Vinasse en
dc.subject Wine en
dc.subject Wine lees en
dc.subject.classification Environmental Sciences en
dc.title Characterization of alcohol manufacturing industrial wastes in Greece en
heal.type journalArticle en
heal.language English en
heal.publicationDate 1997 en
heal.abstract The present paper deals with the characterization of liquid (vinasse) and solid wastes generated from the fermentation and distillery process. Eighty percent of the alcohol is produced in Greece from beet molasses and 20% from cane molasses, raisins, figs, wines and wine lees. For every kg of alcohol produced, the vinasse generated is about 12 kg. The effluent contains high concentration of organics, sulfates and organic nitrogen. en
heal.publisher INST LEBENSMITTELTECHNOLOGIE ANALYTISCHE CHEMIE en
heal.journalName Fresenius Environmental Bulletin en
dc.identifier.isi ISI:A1997XZ12600014 en
dc.identifier.volume 6 en
dc.identifier.issue 11-12 en
dc.identifier.spage 699 en
dc.identifier.epage 704 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής