HEAL DSpace

Mass transfer coefficient in food processing: Compilation of literature data

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Krokida, MK en
dc.contributor.author Zogzas, NP en
dc.contributor.author Maroulis, ZB en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:16:41Z
dc.date.available 2014-03-01T01:16:41Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.issn 1094-2912 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/14177
dc.subject Food Processing en
dc.subject Mass Transfer Coefficient en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.subject.other SIMULATION en
dc.subject.other PRODUCTS en
dc.subject.other STORAGE en
dc.subject.other MODEL en
dc.subject.other HEAT en
dc.title Mass transfer coefficient in food processing: Compilation of literature data en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1081/JFP-100108643 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1081/JFP-100108643 en
heal.language English en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract Mass transfer coefficient data in food processing were retrieved from literature and classified per process and material. Most of the data were available in the form of empirical equations using dimensionless numbers. All available empirical equations were transformed in the form of mass transfer factor versus Reynolds number (j(M) = aRe(n)). Average equations for each process are also proposed. en
heal.publisher MARCEL DEKKER INC en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1081/JFP-100108643 en
dc.identifier.isi ISI:000171911700001 en
dc.identifier.volume 4 en
dc.identifier.issue 3 en
dc.identifier.spage 373 en
dc.identifier.epage 382 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής