HEAL DSpace

Literature data of thermal conductivity of foodstuffs

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Krokida, MK en
dc.contributor.author Michailidis, PA en
dc.contributor.author Maroulis, ZB en
dc.contributor.author Saravacos, GD en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:18:02Z
dc.date.available 2014-03-01T01:18:02Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.issn 1094-2912 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/14761
dc.subject Thermal Conductivity en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.title Literature data of thermal conductivity of foodstuffs en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1081/JFP-120015594 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1081/JFP-120015594 en
heal.language English en
heal.publicationDate 2002 en
heal.abstract Published data on thermal conductivity of food materials are selected from the literature and organized into a database. Useful information concerning both the characteristics of the database, and statistics of the included data are presented. en
heal.publisher MARCEL DEKKER INC en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1081/JFP-120015594 en
dc.identifier.isi ISI:000173899000006 en
dc.identifier.volume 5 en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.spage 63 en
dc.identifier.epage 111 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής