HEAL DSpace

Application of the GAB model to the moisture sorption isotherms for dried fruits

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Maroulis, Z en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:39:19Z
dc.date.available 2014-03-01T01:39:19Z
dc.date.issued 1988 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/22696
dc.subject Sorption Isotherm en
dc.title Application of the GAB model to the moisture sorption isotherms for dried fruits en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/0260-8774(88)90069-6 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1016/0260-8774(88)90069-6 en
heal.publicationDate 1988 en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.doi 10.1016/0260-8774(88)90069-6 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής