dc.contributor.author | THOMOPOULOS, CD | en |
dc.contributor.author | TZIA, CE | en |
dc.contributor.author | PAPATHANASIOU, KG | en |
dc.contributor.author | ANGHELOPOULOU, IE | en |
dc.date.accessioned | 2014-03-01T01:39:43Z | |
dc.date.available | 2014-03-01T01:39:43Z | |
dc.date.issued | 1989 | en |
dc.identifier.issn | 0017-3495 | en |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/22934 | |
dc.subject.classification | Chemistry, Applied | en |
dc.subject.classification | Food Science & Technology | en |
dc.title | IMPROVEMENT OF THE BLEACHING EARTH ACTIVITY BY THE ADDITION OF MAGNESIUM-OXIDE | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.language | English | en |
heal.publicationDate | 1989 | en |
heal.publisher | INST GRASA SUS DERIVADOS | en |
heal.journalName | GRASAS Y ACEITES | en |
dc.identifier.isi | ISI:A1989AT24100003 | en |
dc.identifier.volume | 40 | en |
dc.identifier.issue | 2 | en |
dc.identifier.spage | 90 | en |
dc.identifier.epage | 96 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |