dc.contributor.author | LAZOS, ES | en |
dc.contributor.author | ALEXAKIS, A | en |
dc.date.accessioned | 2014-03-01T01:39:44Z | |
dc.date.available | 2014-03-01T01:39:44Z | |
dc.date.issued | 1989 | en |
dc.identifier.issn | 0950-5423 | en |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/22937 | |
dc.subject.classification | Food Science & Technology | en |
dc.title | METAL-ION CONTENT OF SOME GREEK WINES | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.language | English | en |
heal.publicationDate | 1989 | en |
heal.publisher | BLACKWELL SCIENCE LTD | en |
heal.journalName | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | en |
dc.identifier.isi | ISI:A1989T696600005 | en |
dc.identifier.volume | 24 | en |
dc.identifier.issue | 1 | en |
dc.identifier.spage | 39 | en |
dc.identifier.epage | 46 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |