HEAL DSpace

Prediction of moisture barrier requirements for an effervescent single serve aspartame sweetened tablet

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Apostolopoulos, D en
dc.contributor.author Fusi, R en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:43:24Z
dc.date.available 2014-03-01T01:43:24Z
dc.date.issued 1995 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/24111
dc.subject Experimental Procedure en
dc.subject New Products en
dc.subject Shelf Life en
dc.subject Time Constraint en
dc.title Prediction of moisture barrier requirements for an effervescent single serve aspartame sweetened tablet en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0167-4501(06)80223-2 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1016/S0167-4501(06)80223-2 en
heal.publicationDate 1995 en
heal.abstract Competition is forcing food companies to be more aggressive and move new products into the marketplace rapidly. Package developers to meet such time constraints often select packaging for a new product based on best guess choices.The result of such practices is usually over or underpackaging at a substantial cost to the company due to associated product failures, excessive use of en
dc.identifier.doi 10.1016/S0167-4501(06)80223-2 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής