dc.contributor.author | Καλογερέας, Σωκρ. Α. | el |
dc.date.accessioned | 2006-03-30T07:27:00Z | |
dc.date.available | 2006-03-30T07:27:00Z | |
dc.date.issued | 1932 | |
dc.identifier.other | Ζ5: 1494u | en |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/246 | |
dc.description | 87 σ. | el |
dc.description | Περιεχόμενα: Χώραι παραγωγής, καλλιεργητικαί φροντίδες, χημική σύστασις και φυσιολογικαί μεταβολαί κατά την παρασκευήν αυτών. Μέθοδοι παρασκευής. Κατανάλωσις των βρωσίμων ελαιών. Μέτρα προς προστασίαν της ελαιοπαραγωγής. | el |
dc.format.extent | 42106880 bytes | |
dc.format.mimetype | application/octet-stream | |
dc.language.iso | el | en |
dc.publisher | Τύποις "Ερμου" Αλεξάνδρου Βιτσικουνάκη | el |
dc.rights | BookLibrary-policy.xml | en |
dc.subject | Ελιά | el |
dc.subject | Ελαιοπαραγωγή | el |
dc.subject.lcsh | Olive | en |
dc.subject.lcsh | Olive oil | en |
dc.title | Αι βρώσιμοι ελαίαι | el |
dc.type | book | en |