HEAL DSpace

Effect of distillation process factors on ouzo flavor examined by sensory evaluation

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Geronti, A en
dc.contributor.author Spiliotis, C en
dc.contributor.author Liadakis, GN en
dc.contributor.author Tzia, C en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:47:10Z
dc.date.available 2014-03-01T01:47:10Z
dc.date.issued 1998 en
dc.identifier.issn 01674501 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/25167
dc.title Effect of distillation process factors on ouzo flavor examined by sensory evaluation en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0167-4501(98)80048-4 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1016/S0167-4501(98)80048-4 en
heal.publicationDate 1998 en
heal.abstract The effect of the time of distillation for the production of the appropriate fraction and the soaking of the seeds on the alcohol titer, the anethole concentration, and the sensory characteristics of ouzo were studied. A scheme score for ouzo was established. Differences between samples produced using different processing conditions were examined. Conditions that lead to the most pleasant aroma and flavor are proposed. © 1998 Elsevier B.V. All rights reserved. en
heal.journalName Developments in Food Science en
dc.identifier.doi 10.1016/S0167-4501(98)80048-4 en
dc.identifier.volume 40 en
dc.identifier.issue C en
dc.identifier.spage 219 en
dc.identifier.epage 226 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής