HEAL DSpace

A knowledge base for the apparent mass diffusion coefficient (DEFF) of foods

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Doulia, D en
dc.contributor.author Tzia, K en
dc.contributor.author Gekas, V en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:49:07Z
dc.date.available 2014-03-01T01:49:07Z
dc.date.issued 2000 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/25679
dc.subject Diffusion Coefficient en
dc.subject Knowledge Base en
dc.subject Mass Transfer en
dc.subject Physical Properties en
dc.title A knowledge base for the apparent mass diffusion coefficient (DEFF) of foods en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10942910009524613 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1080/10942910009524613 en
heal.publicationDate 2000 en
heal.abstract ABSTRACT ADatabase,of Physical ,Properties of Foods ,is to ,be created ,in the ,frame ,of the European Concerted action project (DOPPOF). Among the various properties, the diffusion properties of foods with respect to moisture, salt and other solute components are to be ,covered. The aim ,of the ,Database ,is to ,provide ,data which ,were ,carefully selected, evaluated and entered the under en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1080/10942910009524613 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής