HEAL DSpace

Quality and Safety Assurance According to ISO 22000: 2005 in a Meat Delicatessen Industry of Cyprus~!2010-02-26~!2010-04-30~!2010-06-22~!

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Zorpas, A en
dc.contributor.author Tzia, C en
dc.contributor.author Voukali, I en
dc.contributor.author Panayiotou, A en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:59:30Z
dc.date.available 2014-03-01T01:59:30Z
dc.date.issued 2010 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/28951
dc.title Quality and Safety Assurance According to ISO 22000: 2005 in a Meat Delicatessen Industry of Cyprus~!2010-02-26~!2010-04-30~!2010-06-22~! en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.2174/1874256401004010030 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.2174/1874256401004010030 en
heal.publicationDate 2010 en
heal.journalName The Open Food Science Journal en
dc.identifier.doi 10.2174/1874256401004010030 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής