dc.contributor.author |
Δήμου, Λεωνίδας
|
el |
dc.contributor.author |
Dimou, Leonidas
|
en |
dc.date.accessioned |
2018-04-30T10:13:49Z |
|
dc.date.available |
2018-04-30T10:13:49Z |
|
dc.date.issued |
2018-04-30 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/46899 |
|
dc.identifier.uri |
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.7846 |
|
dc.description |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο--Μεταπτυχιακή Εργασία. Διεπιστημονικό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) “Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)” |
el |
dc.rights |
Default License |
|
dc.subject |
Κέρδος |
el |
dc.subject |
Κλάδος τροφίμων |
el |
dc.subject |
Τρόφιμα |
el |
dc.subject |
Οικονομική κρίση |
el |
dc.subject |
Economic crisis |
en |
dc.subject |
Foods |
en |
dc.subject |
Profit |
en |
dc.title |
Διαχείριση κερδών στον κλάδο τροφίμων |
el |
heal.type |
masterThesis |
|
heal.classification |
ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ |
el |
heal.classificationURI |
http://data.seab.gr/concepts/dd5dfb42873f022d0899b835fa0579a73d329e87 |
|
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
ntua |
el |
heal.publicationDate |
2018-02-23 |
|
heal.abstract |
Η παρούσα πτυχιακή εργασία, έχει ως στόχο την ανάλυση του κλάδου τροφίμου στην περίοδο της κρίσης, στα κύρια διαρθωτικά στοιχεία, για τα χρόνια από το 2009 εώς 2015. Στόχος είναι να αναλυθούν γενικά πως επηρεάστηκαν οι εταιρείες του κλάδου από την κρίση και πως αξιοποιήθηκαν τα καθαρά κέρδη που είχανε κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα. |
el |
heal.advisorName |
Παπαδάκη, Α. |
el |
heal.committeeMemberName |
Σιούγλε, Γ. |
el |
heal.committeeMemberName |
Τσόβας, Χ. |
el |
heal.academicPublisher |
Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών |
el |
heal.academicPublisherID |
ntua |
|
heal.numberOfPages |
70 σ. |
el |
heal.fullTextAvailability |
true |
|