dc.contributor.author | Πανούτσος- Αρχοντής, Παναγιώτης | el |
dc.contributor.author | Panoutsos- Archontis, Panagiotis | en |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T09:05:57Z | |
dc.date.available | 2019-04-16T09:05:57Z | |
dc.date.issued | 2019-04-16 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/48635 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.9129 | |
dc.description | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο--Μεταπτυχιακή Εργασία. Διεπιστημονικό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) “Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)” | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Συστήματα προτάσεων | el |
dc.subject | Συναισθηματική ανάλυση | el |
dc.subject | Recommendation systems | en |
dc.subject | Fuzzy set Qualitative Comparative Analysis | en |
dc.subject | Sentiment analysis | en |
dc.subject | User generated content | en |
dc.subject | Collaborative filtering | en |
dc.subject | Συστήματα προτάσεων βάσει περιεχομένου | el |
dc.subject | Συναισθηματική πολικότητα | el |
dc.subject | Συστήματα προτάσεων βάσει συνεργασίας | el |
dc.title | Tourism recommendation system based on user generated content | en |
heal.type | masterThesis | |
heal.classification | Marketing | en |
heal.language | en | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ntua | el |
heal.publicationDate | 2019-02-20 | |
heal.abstract | The main objective of the thesis is to utilize user generated content in order to provide successful recommendations to users for tourism services and especially hotels. | en |
heal.advisorName | Καρδαράς, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | Καρδαράς, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | Χαλικιάς, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | Κασιμάτης, Κωνσταντίνος | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών | el |
heal.academicPublisherID | ntua | |
heal.numberOfPages | 74 σ. | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: