dc.contributor.author |
Ψαριανός, Μάριος-Μιχαήλ
|
el |
dc.contributor.author |
Psarianos, Marios-Michail
|
en |
dc.date.accessioned |
2019-06-25T10:32:16Z |
|
dc.date.available |
2019-06-25T10:32:16Z |
|
dc.date.issued |
2019-06-25 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/48913 |
|
dc.identifier.uri |
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.16510 |
|
dc.rights |
Default License |
|
dc.subject |
Παραπροϊόντα |
el |
dc.subject |
Ελαιουργία |
el |
dc.subject |
Πίεση |
el |
dc.subject |
Ηλεκτρικά πεδία |
el |
dc.subject |
Πεδία |
el |
dc.subject |
Olives |
en |
dc.subject |
Pomace |
el |
dc.subject |
Pressure |
el |
dc.subject |
Electric fields |
el |
dc.subject |
Fields |
el |
dc.title |
Αξιοποίηση παραπροϊόντων ελαιουργίας για την ανάκτηση συστατικών υψηλής προστιθέμενης αξίας με εφαρμογή Υπερυψηλής Πίεσης και Παλμικών Ηλεκτρικών Πεδίων |
el |
heal.type |
bachelorThesis |
|
heal.classification |
Τεχνολογία τροφίμων |
el |
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
ntua |
el |
heal.publicationDate |
2019-02-22 |
|
heal.abstract |
Αξιοποίηση παραπροϊόντων ελαιουργίας για την ανάκτηση συστατικών υψηλής προστιθέμενης αξίας με εκχύλιση ύστερα από εφαρμογή Υπερυψηλής Πίεσης και Παλμικών Ηλεκτρικών Πεδίων |
el |
heal.advisorName |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
heal.committeeMemberName |
Τζιά, Κωσταντίνα |
el |
heal.committeeMemberName |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
heal.committeeMemberName |
Χαριτίδης, Κωσταντίνος |
el |
heal.academicPublisher |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων |
el |
heal.academicPublisherID |
ntua |
|
heal.numberOfPages |
228 σ. |
|
heal.fullTextAvailability |
true |
|