dc.contributor.author | Τελώνης, Άγγελος | el |
dc.contributor.author | Telonis, Angelos | en |
dc.date.accessioned | 2020-05-07T08:36:10Z | |
dc.date.available | 2020-05-07T08:36:10Z | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/50407 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.18105 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Μάρκετινγκ | el |
dc.subject | Ηλεκτρονικό εμπόριο | el |
dc.subject | Διαφήμιση | el |
dc.subject | Διαδικτυακά κανάλια | el |
dc.subject | Ξενοδοχειακή μονάδα | el |
dc.subject | Marketing | en |
dc.subject | Ecommerce internet channels | en |
dc.title | Χρήση διαδικτυακών καναλιών προώθησης-μελέτη περίπτωσης μικρής ελληνικής ξενοδοχειακής μονάδας | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Μάρκετινγκ | el |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | ntua | el |
heal.publicationDate | 2019-10-07 | |
heal.abstract | Η παρούσα διπλωματική εργασία με τίτλο ”Χρήση Διαδικτυακών Καναλιών Προώθησης – Μελέτη Περίπτωσης Μικρής Ελληνικής Ξενοδοχειακής Μονάδας “, εκπονήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “ Ηλεκτρονικό Εμπόριο “, που διδάσκεται από τον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η Διπλωματική Εργασία έχει ως σκοπό την ανάλυση και τη σύγκριση της αποτελεσματικότητας των διάφορων καναλιών προώθησης που χρησιμοποιεί ή έχει στη διάθεση της μια μικρή ελληνική ξενοδοχειακή μονάδα ώστε να γίνει δυνατός ο σχεδιασμός μιας αποδοτικότερης στρατηγικής μάρκετινγκ μελλοντικά. Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός επιδιώχθηκε μια εξοικείωση με τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της μια εταιρία για τη κατανόηση των δυνατοτήτων τους και του τρόπου λειτουργίας τους. Έπειτα, έγινε καταγραφή του τρόπου χρήσης των καναλιών που βρίσκονται στο μίγμα μάρκετινγκ της επιχείρησης αναλύοντας τα σημαντικότερα δεδομένα που προσφέρει το κάθε ένα. Τελικά η ανάλυση των καναλιών που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο, ανέδειξε διάφορα χάσματα της στρατηγικής της επιχείρησης με την υφιστάμενη λειτουργία της, την ύπαρξη περιθώριων βελτίωσης στη χρήση διάφορων εργαλείων και τη μη συμφέρουσα επένδυση σε άλλα. Τα τελικά συμπεράσματα χρησιμοποιούνται για την πρόταση δημιουργίας ενός αποδοτικότερου μίγματος μάρκετινγκ που συνάδει περισσότερο με το προφίλ και τους στόχους του ξενοδοχείου. | el |
heal.advisorName | Παναγιώτου, Νικόλαος | |
heal.committeeMemberName | Πόνης, Σταύρος | el |
heal.committeeMemberName | Ναθαναήλ, Δημήτριος | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας | el |
heal.academicPublisherID | ntua | |
heal.numberOfPages | 148 σ. | |
heal.fullTextAvailability | false |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: