dc.contributor.author | Σφετσιώρης, Ευστράτιος | |
dc.contributor.author | Sfetsioris, Efstratios | |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T11:49:18Z | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/51524 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.19222 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Επιχειρηματικό σχέδιο | el |
dc.subject | Αξιολόγηση επένδυσης | el |
dc.subject | Επαναλειτουργία μονάδας παραγωγής | el |
dc.subject | Επενδυτικά κριτήρια | el |
dc.subject | Αγορά γαλακτοκομικών | el |
dc.subject | Business plan | en |
dc.subject | Investment evaluation | en |
dc.subject | Re-operation of a production unit | en |
dc.subject | Investment criteria | en |
dc.subject | Dairy products | en |
dc.title | Επιχειρηματικό σχέδιο για μονάδα παραγωγής βουτύρου στην Κέρκυρα | el |
dc.title | Business plan for a butter production unit in Corfu | en |
dc.contributor.department | AthensMBA | el |
heal.type | masterThesis | |
heal.classification | Οικονομικά | el |
heal.dateAvailable | 2021-10-18T21:00:00Z | |
heal.language | el | |
heal.access | embargo | |
heal.recordProvider | ntua | el |
heal.publicationDate | 2020-02-27 | |
heal.abstract | Η συγκεκριμένη διατριβή ασχολείται με την εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου για επαναλειτουργία μονάδας παραγωγής βουτύρου στην Κέρκυρα. H εργασία απαρτίζεται από δύο κύρια μέρη. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται ο ρόλος και η χρησιμότητα του επιχειρηματικού σχεδίου έτσι όπως περιγράφεται στην βιβλιογραφία. Στο δεύτερο μέρος αναπτύσσεται το επιχειρηματικό σχέδιο της εν λόγω επιχείρησης, η οποία ενδιαφέρεται να χρηματοδοτηθεί από τις τράπεζες αλλά και από ιδιώτες επενδυτές. Η δομή του παρουσιαζόμενου επιχειρηματικού πλάνου είναι ευθυγραμμισμένη με τα αναγραφόμενα στην βιβλιογραφία για την κατάστρωση ενός σύγχρονου πλάνου που θα μπορέσει να καταδείξει τα δυνατά και αδύνατα σημεία αυτού και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί. | el |
heal.abstract | The development of a business plan for the re-operation of a butter production unit in Corfu constitutes the content of the present study. The study includes two main parts. The first part aims at demonstrating the role and the value of a business plan, as it derives from the literature. In the second part, the business plan of the specific butter production unit is presented. The purpose of the company’s owners is to be funded from financial institutions as well as private investors. The structure of the presented business plan is aligned with the guidelines offered in the literature on formulating a contemporary business plan. The strengths and weaknesses of the business idea are analysed, whereas also the required conditions for its implementation are reported herein. | en |
heal.advisorName | Τσακανίκας, Άγγελος | |
heal.advisorName | Tsakanikas, Aggelos | |
heal.committeeMemberName | Τσακανίκας, Άγγελος | |
heal.committeeMemberName | Καλογήρου, Ιωάννης | |
heal.committeeMemberName | Γιωτόπουλος, Ιωάννης | |
heal.committeeMemberName | Tsakanikas, Aggelos | |
heal.committeeMemberName | Kalogirou, Ioannis | |
heal.committeeMemberName | Giotopoulos, Ioannis | |
heal.academicPublisher | Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών | el |
heal.academicPublisherID | ntua | |
heal.fullTextAvailability | false |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: