dc.creator | Σταθόπουλος, Θεόδωρος Γ. | |
dc.date | 1922 | |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T09:31:42Z | |
dc.date.available | 2023-04-03T09:31:42Z | |
dc.identifier | Ζ*3η:1362 NEα | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/57473 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.25170 | |
dc.description | 7 σ. | |
dc.language | gre | |
dc.publisher | Τυπογραφείον Π. Α. Πετράκου | |
dc.rights | NTUA-policy | |
dc.source | Ιστορική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π. | |
dc.subject | Fishery processing | |
dc.title | Το Ελληνικόν ωοτάριχον (αυγοτάραχον): χημική, μικροβιολογική και ιστολογική εξέτασις αυτού | |
dc.type | Ανάτυπο |