dc.creator | Σταθόπουλος, Θεόδωρος | |
dc.date | 1920 | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T10:52:56Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T10:52:56Z | |
dc.identifier | Ο2:3448 KM | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/60309 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.28005 | |
dc.description | 119 σ, | |
dc.language | gre | |
dc.publisher | Τυπογραφείον Αθανασίου Α. Παπασπύρου | |
dc.rights | NTUA-policy | |
dc.source | Ιστορική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π. | |
dc.subject | Food - Quality | |
dc.title | Νομή και υποβοηθητικαί τροφαί των κτηνών | |
dc.type | Βιβλίο | |
dc.notes | Είδη νομής και υποβοηθητικών τροφών. Θρεπτική αξία αυτών. Συστάσις. Διάκρισις ποιοτήτων. Αλλοιώσεις. Διατήρησις |