dc.creator | Σταθόπουλος, Θεόδωρος Γ. | |
dc.date | 1919 | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T10:53:05Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T10:53:05Z | |
dc.identifier | Ν2Β16:3337 F | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/60314 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.28010 | |
dc.description | 45 σ, | |
dc.language | gre | |
dc.publisher | Τύποις καταστημάτων Μιχαήλ Μαντζεβελάκη | |
dc.rights | NTUA-policy | |
dc.source | Ιστορική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π. | |
dc.subject | Food industry and trade | |
dc.subject | Beverages | |
dc.title | Πρακτικαί οδηγίαι εξετάσεως εδώδιμων και ποτών | |
dc.type | Βιβλίο | |
dc.notes | Ανατύπωσις εκ του Ιατροχειρουργικού οδηγού |