dc.creator | Χριστόπουλος, Π. | |
dc.date | 1934 | |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T07:28:52Z | |
dc.date.available | 2025-06-06T07:28:52Z | |
dc.identifier | Ν*2Β8:3296 V | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/62000 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.29696 | |
dc.description | 219 - 223 σ. | |
dc.language | gre | |
dc.publisher | Ακαδημία Αθηνών | |
dc.rights | NTUA-policy | |
dc.source | Ιστορική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π. | |
dc.subject | Oils and fats | |
dc.title | Επίδρασις των αλάτων του μολύβδου επί του ελαϊκού οξέως | |
dc.type | Ανάτυπο |