ΕΛ
ENG
Είσοδος
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα
→
Κεντρική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π.
→
Ιδρυματικό Αποθετήριο
→
Δημοσιεύσεις μελών Δ.Ε.Π. σε περιοδικά
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
HEAL DSpace
Effect of frying conditions on shrinkage and porosity of fried potatoes
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of frying conditions on shrinkage and porosity of fried potatoes
Krokida, MK
;
Oreopoulou, V
;
Maroulis, ZB
URI:
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/13595
Ημερομηνία:
2000
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία
Μέγεθος
Μορφότυπο
Προβολή
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις μελών Δ.Ε.Π. σε περιοδικά
[21402]
Περιήγηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Οδηγίες / Βοήθεια
Οδηγίες Υποβολής
Οδηγίες Χρήσης ΙΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγίες Υποβολής - Διπλωματικές Εργασίες
Πολιτικές Πρόσβασης
Σχετικοί Σύνδεσμοι