HEAL DSpace

Literature data of heat transfer coefficients in food processing

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Zogzas, NP en
dc.contributor.author Krokida, MK en
dc.contributor.author Michailidis, PA en
dc.contributor.author Maroulis, ZB en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:18:02Z
dc.date.available 2014-03-01T01:18:02Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.issn 1094-2912 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/14760
dc.subject Food Processing en
dc.subject Heat Transfer Coefficient en
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.subject.other MASS-TRANSFER en
dc.subject.other STERILIZATION PROCESSES en
dc.subject.other ROTARY DRYER en
dc.subject.other SIMULATION en
dc.subject.other PARTICLE en
dc.subject.other PRODUCTS en
dc.subject.other STORAGE en
dc.subject.other LIQUID en
dc.subject.other MODEL en
dc.subject.other GRAIN en
dc.title Literature data of heat transfer coefficients in food processing en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1081/JFP-120005794 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1081/JFP-120005794 en
heal.language English en
heal.publicationDate 2002 en
heal.abstract Published data on the surface heat transfer coefficients in food processing operations have been selected from the literature, organized into a database, and presented. Useful information concerning the proposed equation, the system geometry, the experimental conditions, the range of application, and the relevant references, are tabulated. en
heal.publisher MARCEL DEKKER INC en
heal.journalName International Journal of Food Properties en
dc.identifier.doi 10.1081/JFP-120005794 en
dc.identifier.isi ISI:000177081500012 en
dc.identifier.volume 5 en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.spage 391 en
dc.identifier.epage 417 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής