HEAL DSpace

The effect of drying methods on viscoelastic behaviour of dehydrated fruits and vegetables

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Krokida, M en
dc.date.accessioned 2014-03-01T01:49:37Z
dc.date.available 2014-03-01T01:49:37Z
dc.date.issued 2000 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/25865
dc.subject Fruit and Vegetables en
dc.title The effect of drying methods on viscoelastic behaviour of dehydrated fruits and vegetables en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1046/j.1365-2621.2000.00396.x en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1046/j.1365-2621.2000.00396.x en
heal.publicationDate 2000 en
heal.journalName International Journal of Food Science and Technology en
dc.identifier.doi 10.1046/j.1365-2621.2000.00396.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής