HEAL DSpace

Luminescent Methods in the Analysis of Untreated Edible Oils: A Review

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Christodouleas, D en
dc.contributor.author Fotakis, C en
dc.contributor.author Papadopoulos, K en
dc.contributor.author Dimotikali, D en
dc.contributor.author Calokerinos, AC en
dc.date.accessioned 2014-03-01T11:47:01Z
dc.date.available 2014-03-01T11:47:01Z
dc.date.issued 2012 en
dc.identifier.issn 00032719 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/38072
dc.subject Adulteration en
dc.subject Antioxidant activity en
dc.subject Chemiluminescence en
dc.subject Edible oils en
dc.subject Fluorescence en
dc.subject Lipid hydroperoxides en
dc.subject Oxidative stability en
dc.subject Review en
dc.title Luminescent Methods in the Analysis of Untreated Edible Oils: A Review en
heal.type other en
heal.identifier.primary 10.1080/00032719.2011.649461 en
heal.identifier.secondary http://dx.doi.org/10.1080/00032719.2011.649461 en
heal.publicationDate 2012 en
heal.abstract The present review describes the application of luminescent methods in the analysis of edible oils without any pretreatment such as extraction prior to analysis. Emphasis has been given to applications of chemiluminescence and fluorescence assays for determining quality parameters of edible oils, such as oxidative stability, antioxidant actity, and lipid hydroperoxides content, as well as classification or adulteration of vegetable oils. © 2012 Copyright Taylor and Francis Group, LLC. en
heal.journalName Analytical Letters en
dc.identifier.doi 10.1080/00032719.2011.649461 en
dc.identifier.volume 45 en
dc.identifier.issue 5-6 en
dc.identifier.spage 625 en
dc.identifier.epage 641 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής