Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς
Τίτλος:Επίδραση της Υπερυψηλής Πίεσης στη μαγιά αρτοποιίας (Saccharomyces cerevisiae) και στη διεργασία της αυτόλυσης για την παραλαβή εκχυλίσματος μαγιάς; Effects of High Pressure on Saccharomyces cerevisiae and on the autolysis process for the production of yeast extract