Μελέτη αξιοποίησης φυσικών αντιοξειδωτικών από υπολείμματα καφέ ως σταθεροποιητές επεξεργασίας κατά τη μηχανική ανακύκλωση του πολυπροπυλενίου
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Μελέτη αξιοποίησης φυσικών αντιοξειδωτικών από υπολείμματα καφέ ως σταθεροποιητές επεξεργασίας κατά τη μηχανική ανακύκλωση του πολυπροπυλενίου
Τίτλος:Μελέτη αξιοποίησης φυσικών αντιοξειδωτικών από υπολείμματα καφέ ως σταθεροποιητές επεξεργασίας κατά τη μηχανική ανακύκλωση του πολυπροπυλενίου; Study of utilization of natural antioxidants from spent coffee residue as processing stabilizers during mechanical recycling of polypropylene