ΕΛ
ENG
Είσοδος
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα
→
Κεντρική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π.
→
Ιδρυματικό Αποθετήριο
→
Διπλωματικές Εργασίες
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
HEAL DSpace
Βελτιστοποίηση ωσμωτικής αφυδάτωσης και ωμικής θέρμανσης για την παραγωγή προϊόντων πατάτας υψηλής ποιότητας
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Βελτιστοποίηση ωσμωτικής αφυδάτωσης και ωμικής θέρμανσης για την παραγωγή προϊόντων πατάτας υψηλής ποιότητας
Ανδριώτης, Πέτρος
;
Μαρή, Αλεξάνδρα
;
Andriotis, Petros
;
Mari, Alexandra
URI:
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/61913
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.29609
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
Διπλωματική Εργασία ...
Μέγεθος:
2.176Mb
Μορφότυπο:
PDF
Περιγραφή:
Βελτιστοποίηση ...
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Διπλωματικές Εργασίες
[18704]
Περιήγηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Οδηγίες / Βοήθεια
Οδηγίες Υποβολής
Οδηγίες Χρήσης ΙΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγίες Υποβολής - Διπλωματικές Εργασίες
Πολιτικές Πρόσβασης
Σχετικοί Σύνδεσμοι