Βελτιστοποίηση των διεργασιών ωσμωτικής αφυδάτωσης και εδώδιμης επικάλυψης για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Βελτιστοποίηση των διεργασιών ωσμωτικής αφυδάτωσης και εδώδιμης επικάλυψης για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων
Τίτλος:Βελτιστοποίηση των διεργασιών ωσμωτικής αφυδάτωσης και εδώδιμης επικάλυψης για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων; Optimization of osmotic dehydration and edible coating processes for the development of innovative food products