dc.contributor.advisor |
Λεώπουλος, Βρασίδας-Ιωάννης |
el |
dc.contributor.author |
Τσέλιος, Νικόλαος Κ.
|
el |
dc.contributor.author |
Tselios, Nikolaos K.
|
en |
dc.date.accessioned |
2013-07-24T08:23:47Z |
|
dc.date.available |
2013-07-24T08:23:47Z |
|
dc.date.copyright |
2013-07-15 |
- |
dc.date.issued |
2013-07-24 |
|
dc.date.submitted |
2013-07-15 |
- |
dc.identifier.uri |
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/8473 |
|
dc.identifier.uri |
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.13380 |
|
dc.description |
430 σ. |
el |
dc.description.abstract |
Στη συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αποτυπώνεται-εξετάζεται η εφαρμογή των προτύπων ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005, σε μια εταιρεία επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης τροφίμων φυτικής προέλευσης (αποξηραμένης σταφίδας), η συνεργασία μεταξύ τους, καθώς και η συνεργασία του προτύπου ISO 22000:2005 με το σύστημα ποιότητας HACCP, που αποτελεί την συνέχειά του. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο συνδυασμό των δύο συστημάτων ποιότητας τροφίμων.
Η προσωπική συνεισφορά ήταν αφενός μεν η αναθεώρηση των διαδικασιών, ακόμη και της παραγωγικής διαδικασίας, η προσθήκη δύο νέων, καθώς και η προσθήκη μερικών νέων εντύπων για τον έλεγχο της αποθήκης και του προϊόντος. |
el |
dc.description.abstract |
ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & HACCP analysis in food company (currants, sultanas & raisins). |
en |
dc.description.statementofresponsibility |
Νικόλαος Κ. Τσέλιος |
el |
dc.language.iso |
el |
en |
dc.rights |
ETDRestricted-policy.xml |
en |
dc.subject |
Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας |
el |
dc.subject |
Πρότυπα διοίκησης ποιότητας |
el |
dc.subject |
Τρόφιμα |
el |
dc.subject |
Σταφίδες |
el |
dc.subject |
ISO 9001:2008 |
el |
dc.subject |
ISO 22000:2005 |
el |
dc.subject |
Ανάλυση HACCP |
el |
dc.subject |
HACCP analysis |
en |
dc.subject |
Food company |
en |
dc.subject |
Currants |
en |
dc.title |
Εφαρμογή ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & σχεδίου HACCP, σε εταιρεία επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης αποξηραμένης σταφίδας |
el |
dc.title.alternative |
Implementing ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & HACCP plan, in a company of dried raisins processing, packaging and distribution |
en |
dc.type |
bachelorThesis |
el (en) |
dc.date.accepted |
2013-07-12 |
- |
dc.date.modified |
2013-07-15 |
- |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Παναγιώτου, Νικόλαος |
el |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Πόνης, Σταύρος |
el |
dc.contributor.committeemember |
Λεώπουλος, Βρασίδας-Ιωάννης |
el |
dc.contributor.committeemember |
Παναγιώτου, Νικόλαος |
el |
dc.contributor.committeemember |
Πόνης, Σταύρος |
el |
dc.contributor.department |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας |
el |
dc.date.recordmanipulation.recordcreated |
2013-07-24 |
- |
dc.date.recordmanipulation.recordmodified |
2013-07-24 |
- |