HEAL DSpace

Εφαρμογή ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & σχεδίου HACCP, σε εταιρεία επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης αποξηραμένης σταφίδας

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisor Λεώπουλος, Βρασίδας-Ιωάννης el
dc.contributor.author Τσέλιος, Νικόλαος Κ. el
dc.contributor.author Tselios, Nikolaos K. en
dc.date.accessioned 2013-07-24T08:23:47Z
dc.date.available 2013-07-24T08:23:47Z
dc.date.copyright 2013-07-15 -
dc.date.issued 2013-07-24
dc.date.submitted 2013-07-15 -
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/8473
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.13380
dc.description 430 σ. el
dc.description.abstract Στη συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αποτυπώνεται-εξετάζεται η εφαρμογή των προτύπων ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005, σε μια εταιρεία επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης τροφίμων φυτικής προέλευσης (αποξηραμένης σταφίδας), η συνεργασία μεταξύ τους, καθώς και η συνεργασία του προτύπου ISO 22000:2005 με το σύστημα ποιότητας HACCP, που αποτελεί την συνέχειά του. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο συνδυασμό των δύο συστημάτων ποιότητας τροφίμων. Η προσωπική συνεισφορά ήταν αφενός μεν η αναθεώρηση των διαδικασιών, ακόμη και της παραγωγικής διαδικασίας, η προσθήκη δύο νέων, καθώς και η προσθήκη μερικών νέων εντύπων για τον έλεγχο της αποθήκης και του προϊόντος. el
dc.description.abstract ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & HACCP analysis in food company (currants, sultanas & raisins). en
dc.description.statementofresponsibility Νικόλαος Κ. Τσέλιος el
dc.language.iso el en
dc.rights ETDRestricted-policy.xml en
dc.subject Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας el
dc.subject Πρότυπα διοίκησης ποιότητας el
dc.subject Τρόφιμα el
dc.subject Σταφίδες el
dc.subject ISO 9001:2008 el
dc.subject ISO 22000:2005 el
dc.subject Ανάλυση HACCP el
dc.subject HACCP analysis en
dc.subject Food company en
dc.subject Currants en
dc.title Εφαρμογή ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & σχεδίου HACCP, σε εταιρεία επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης αποξηραμένης σταφίδας el
dc.title.alternative Implementing ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 & HACCP plan, in a company of dried raisins processing, packaging and distribution en
dc.type bachelorThesis el (en)
dc.date.accepted 2013-07-12 -
dc.date.modified 2013-07-15 -
dc.contributor.advisorcommitteemember Παναγιώτου, Νικόλαος el
dc.contributor.advisorcommitteemember Πόνης, Σταύρος el
dc.contributor.committeemember Λεώπουλος, Βρασίδας-Ιωάννης el
dc.contributor.committeemember Παναγιώτου, Νικόλαος el
dc.contributor.committeemember Πόνης, Σταύρος el
dc.contributor.department Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας el
dc.date.recordmanipulation.recordcreated 2013-07-24 -
dc.date.recordmanipulation.recordmodified 2013-07-24 -


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής