HEAL DSpace

Preservation of apricot pieces using edible coatings or osmotic solutions and storage under low temperatures

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Chatzi, M en
dc.contributor.author Fragopoulou, V en
dc.contributor.author Giannou, V en
dc.contributor.author Tzia, C en
dc.contributor.author Karayiannis, I en
dc.date.accessioned 2014-03-01T02:50:52Z
dc.date.available 2014-03-01T02:50:52Z
dc.date.issued 2006 en
dc.identifier.issn 05677572 en
dc.identifier.uri https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/35165
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-37849188392&partnerID=40&md5=c2af89965bf5c6a3075a07ec490e71a9 en
dc.subject Coating en
dc.subject Freezing en
dc.subject Fruits en
dc.subject Osmotic dehydration en
dc.subject Preservation en
dc.subject Refrigeration en
dc.subject.other Prunus armeniaca en
dc.title Preservation of apricot pieces using edible coatings or osmotic solutions and storage under low temperatures en
heal.type conferenceItem en
heal.publicationDate 2006 en
heal.abstract Two methods for the preservation of apricot pieces of three cultivars ('Goldrich', 'Moniqui', 'Dulcinea') were investigated: i) edible coatings (caseinates-lauric acid, gluten-glycerol, CMC-stearic acid) and cold storage and ii) osmotic dehydration (glucose and raftilose solutions of 61.5%) and frozen storage. Treated samples were examined for their moisture loss, colour and texture-firmness. en
heal.journalName Acta Horticulturae en
dc.identifier.volume 717 en
dc.identifier.spage 373 en
dc.identifier.epage 376 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής