Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του
Τίτλος:Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του; Τhe effects of high pressure processing and enzyme treatment of ice cream mixes on the quality characteristics of ice cream