Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του
Τίτλος:Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών κατά την παραγωγή γιαουρτιού και αξιολόγηση των ποιοτικών και βιο-λειτουργικών ιδιοτήτων του; Implementation of innovative technologies in the production of yoghurt and evaluation of the quality and bio-functional properties