dc.contributor.author | Παντελεάκη- Τουρκοδημήτρη, Καλλιρρόη | el |
dc.contributor.author | Panteleaki- Tourkodimitri, Kallirroi | en |
dc.date.accessioned | 2016-11-16T11:11:30Z | |
dc.date.available | 2016-11-16T11:11:30Z | |
dc.date.issued | 2016-11-16 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/44033 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.13373 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Ωσμωτική αφυδάτωση | el |
dc.subject | Ξήρανση με αέρα | el |
dc.subject | Προκατεργασία | el |
dc.subject | Λαχανικά | el |
dc.subject | Osmotic dehydration | en |
dc.subject | Air drying | en |
dc.subject | Pretreatment | en |
dc.subject | Vegetables | en |
dc.title | Συνδυασμός ωσμωτικής προκατεργασίας και ξήρανσης με αέρα για την παραγωγή καινοτόμων αφυδατωμένων λαχανικών | el |
dc.title | Combination of osmotic pretreatment and air drying for the production of novel dehydrated vegetables | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.classification | Τρόφιμα | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ntua | el |
heal.publicationDate | 2016-09-30 | |
heal.abstract | Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η εφαρμογή μεθόδων επεξεργασίας τροφίμων όπως είναι η ωσμωτική αφυδάτωση και ο συνδυασμός της με συμβατική ξήρανση με αέρα, σε δείγματα φρέσκιας τομάτας και αγγουριού, με στόχο τη μείωση του χρόνου ξήρανσης, με ταυτόχρονη διατήρηση της ποιότητάς τους, κατά το δυνατόν πλησιέστερα των φρέσκων. | el |
heal.advisorName | Ταούκης, Πέτρος | el |
heal.committeeMemberName | Ταούκης, Πέτρος | el |
heal.committeeMemberName | Ωραιοπούλου, Βασιλική | el |
heal.committeeMemberName | Καλογήρου, Ιωάννης | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών | el |
heal.academicPublisherID | ntua | |
heal.numberOfPages | 174 σ. | el |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: