Συγκριτική μελέτη της επίδρασης των τεχνολογιών της υπερυψηλής πίεσης και των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων στην ποιότητα και της φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού ροδιού
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Συγκριτική μελέτη της επίδρασης των τεχνολογιών της υπερυψηλής πίεσης και των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων στην ποιότητα και της φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού ροδιού
Τίτλος:Συγκριτική μελέτη της επίδρασης των τεχνολογιών της υπερυψηλής πίεσης και των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων στην ποιότητα και της φυσικοχημικές παραμέτρους χυμού ροδιού; Comparative study of the effect of high pressure and pulsed electric field processing technologies on the quaity attributes of pomegranate juice