Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με Υπερυψηλή Πίεση στην πολυφαινολική οξειδάση και στη διατηρησιμότητα καινοτόμου προϊόντος αβοκάντο
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με Υπερυψηλή Πίεση στην πολυφαινολική οξειδάση και στη διατηρησιμότητα καινοτόμου προϊόντος αβοκάντο
Τίτλος:Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με Υπερυψηλή Πίεση στην πολυφαινολική οξειδάση και στη διατηρησιμότητα καινοτόμου προϊόντος αβοκάντο; Study of the effect of High Pressurre processing on the avocado PPO enzyme and the shelf life of a novel avocado smoothie