Εφαρμογή εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά συστατικά για τη συντήρηση φρούτων σε δείγματα αβοκάντο και μπανάνας
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εφαρμογή εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά συστατικά για τη συντήρηση φρούτων σε δείγματα αβοκάντο και μπανάνας
Τίτλος:Εφαρμογή εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά συστατικά για τη συντήρηση φρούτων σε δείγματα αβοκάντο και μπανάνας; Application of edible coatings in combination with antioxidants for fruit preservation in avocado and banana samples