ΕΛ
ENG
Είσοδος
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα
→
Κεντρική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π.
→
Ιδρυματικό Αποθετήριο
→
Διπλωματικές Εργασίες
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
HEAL DSpace
Αξιοποίηση παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων: Μελέτη ποιότητας και διατηρησιμότητας
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αξιοποίηση παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων: Μελέτη ποιότητας και διατηρησιμότητας
Χριστοδούλου, Άννα
;
Christodoulou, Anna
URI:
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/55497
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.23195
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
Άννα Χριστοδούλου ...
Μέγεθος:
4.486Mb
Μορφότυπο:
PDF
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Διπλωματικές Εργασίες
[17808]
Περιήγηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Οδηγίες / Βοήθεια
Οδηγίες Υποβολής
Οδηγίες Χρήσης ΙΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγίες Υποβολής - Διπλωματικές Εργασίες
Πολιτικές Πρόσβασης
Σχετικοί Σύνδεσμοι