dc.contributor.advisor |
Ωραιοπούλου, Βασιλική |
el |
dc.contributor.author |
Βοσκίδη, Ελένη Γ.
|
el |
dc.contributor.author |
Voskidi, Eleni G.
|
en |
dc.date.accessioned |
2012-03-13T07:36:17Z |
|
dc.date.available |
2012-03-13T07:36:17Z |
|
dc.date.copyright |
2012-03-09 |
- |
dc.date.issued |
2012-03-13 |
|
dc.date.submitted |
2012-03-09 |
- |
dc.identifier.uri |
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/5879 |
|
dc.identifier.uri |
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.10471 |
|
dc.description |
76 σ. |
el |
dc.description.abstract |
Σύγκριση φαινολικών συστατικών των σταφυλιών και οίνων Malbec και Αγιωργίτικο. |
el |
dc.description.abstract |
Phenolic composition of the grapes and wines of Malbec and Agiorgitiko. |
en |
dc.description.statementofresponsibility |
Ελένη Γ. Βοσκίδη |
el |
dc.language.iso |
el |
en |
dc.rights |
ETDFree-policy.xml |
en |
dc.subject |
Αγιωργίτικο |
el |
dc.subject |
Φαινολικά συστατικά |
el |
dc.subject |
Σταφύλι |
el |
dc.subject |
Οίνος |
el |
dc.subject |
Malbec |
en |
dc.subject |
HPLC |
en |
dc.subject |
Uv-vis |
en |
dc.subject |
Agiorgitiko |
en |
dc.subject |
Phenolic |
en |
dc.title |
Σύγκριση φαινολικών συστατικών σταφυλιού και κρασιού των ποικιλιών malbec και αγιωργίτικο |
el |
dc.title.alternative |
Phenolic composition of grape and wine Malbec and Agiorgitiko |
en |
dc.type |
bachelorThesis |
el (en) |
dc.date.accepted |
2012-03-07 |
- |
dc.date.modified |
2012-03-09 |
- |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Τζιά, Κωνσταντίνα |
el |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
dc.contributor.committeemember |
Τζιά, Κωνσταντίνα |
el |
dc.contributor.committeemember |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
dc.contributor.committeemember |
Ωραιοπούλου, Βασιλική |
el |
dc.contributor.department |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων |
el |
dc.date.recordmanipulation.recordcreated |
2012-03-13 |
- |
dc.date.recordmanipulation.recordmodified |
2012-03-13 |
- |