dc.contributor.advisor |
Τζιά, Κωνσταντίνα |
el |
dc.contributor.author |
Αρμακόλας, Ιωάννης Ε.
|
el |
dc.contributor.author |
Armakolas, Ioannis E.
|
en |
dc.date.accessioned |
2012-03-13T09:22:53Z |
|
dc.date.available |
2012-03-13T09:22:53Z |
|
dc.date.copyright |
2012-03-12 |
- |
dc.date.issued |
2012-03-13 |
|
dc.date.submitted |
2012-03-12 |
- |
dc.identifier.uri |
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/5889 |
|
dc.identifier.uri |
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.9456 |
|
dc.description |
100 σ. |
el |
dc.description.abstract |
Παραλαβή χιτίνης απο απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εξέταση των παραγόντων που επηρεάζουν την διεργασία. Εφαρμογή της χιτίνης στην διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού και σύγκριση της με καθαρή χιτίνη. |
el |
dc.description.abstract |
Chitin extraction from shrimp shells and study of the parameters than can alternate the procedure. Application in clarification of fresh orange juice.The results are compared with rude chitin. |
en |
dc.description.statementofresponsibility |
Ιωάννης Ε. Αρμακόλας |
el |
dc.language.iso |
el |
en |
dc.rights |
ETDFree-policy.xml |
en |
dc.subject |
Χιτίνη |
el |
dc.subject |
Οστρακόδερμα |
el |
dc.subject |
Διαύγαση |
el |
dc.subject |
Χιτοζάνη |
el |
dc.subject |
Γαρίδες |
el |
dc.subject |
Shrimps |
en |
dc.subject |
Chitin |
en |
dc.subject |
Chitosan |
en |
dc.subject |
Clarification |
en |
dc.subject |
Shell |
en |
dc.title |
Παραλαβή χιτίνης από απόβλητα επεξεργασίας γαρίδας και εφαρμογή της στη διαύγαση φυσικού χυμού πορτοκαλιού |
el |
dc.type |
bachelorThesis |
el (en) |
dc.date.accepted |
2011-03-02 |
- |
dc.date.modified |
2012-03-12 |
- |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
dc.contributor.advisorcommitteemember |
Ωραιοπούλου, Βασιλική |
el |
dc.contributor.committeemember |
Ταούκης, Πέτρος |
el |
dc.contributor.committeemember |
Τζιά, Κωνσταντίνα |
el |
dc.contributor.committeemember |
Ωραιοπούλου, Βασιλική |
el |
dc.contributor.department |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων |
el |
dc.date.recordmanipulation.recordcreated |
2012-03-13 |
- |
dc.date.recordmanipulation.recordmodified |
2012-03-13 |
- |