Εφαρμογή του επιταχυνόμενου ελέγχου διατηρησιμότητας (ASLT) σε προϊόντα κρέατος επεξεργασμένων με Υψηλή Υδροστατική Πίεση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εφαρμογή του επιταχυνόμενου ελέγχου διατηρησιμότητας (ASLT) σε προϊόντα κρέατος επεξεργασμένων με Υψηλή Υδροστατική Πίεση
Τίτλος:Εφαρμογή του επιταχυνόμενου ελέγχου διατηρησιμότητας (ASLT) σε προϊόντα κρέατος επεξεργασμένων με Υψηλή Υδροστατική Πίεση; Application of Accelerated Shelf Life Testing (ASLT) meat products treated with High Hydrostatic Pressure