ΕΛ
ENG
Είσοδος
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα
→
Κεντρική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π.
→
Ιδρυματικό Αποθετήριο
→
Διπλωματικές Εργασίες
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
HEAL DSpace
Μελέτη μεταβολών των ποιοτικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση και ωρίμανση του οίνου
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Μελέτη μεταβολών των ποιοτικών χαρακτηριστικών κατά τη ζύμωση και ωρίμανση του οίνου
Μυλωνά, Αικατερίνη-Ευαγγελία Κ.
;
Mylona, Aikaterini-Evangelia K.
URI:
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/7677
http://dx.doi.org/10.26240/heal.ntua.3433
Ημερομηνία:
2013-02-19
Περιγραφή:
103 σ.
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
ETDFree-policy.xml
Μέγεθος:
175bytes
Μορφότυπο:
XML
Περιγραφή:
Ελεύθερη πρόσβαση
Προβολή/
Άνοιγμα
Όνομα:
mylonaai_wine.pdf
Μέγεθος:
3.551Mb
Μορφότυπο:
PDF
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Διπλωματικές Εργασίες
[17837]
Περιήγηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Οδηγίες / Βοήθεια
Οδηγίες Υποβολής
Οδηγίες Χρήσης ΙΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγίες Υποβολής - Διπλωματικές Εργασίες
Πολιτικές Πρόσβασης
Σχετικοί Σύνδεσμοι