ΕΛ
ENG
Είσοδος
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα
→
Κεντρική Βιβλιοθήκη Ε.Μ.Π.
→
Ιδρυματικό Αποθετήριο
→
Δημοσιεύσεις μελών Δ.Ε.Π. σε περιοδικά
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
HEAL DSpace
Characterization of olive fruit microflora and its effect on olive oil volatile compounds biogenesis
Αποθετήριο DSpace/Manakin
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Characterization of olive fruit microflora and its effect on olive oil volatile compounds biogenesis
Fakas, S
;
Kefalogianni, I
;
Makri, A
;
Tsoumpeli, G
;
Rouni, G
;
Gardeli, C
;
Papanikolaou, S
;
Aggelis, G
URI:
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/handle/123456789/28848
Ημερομηνία:
2010
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία
Μέγεθος
Μορφότυπο
Προβολή
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις μελών Δ.Ε.Π. σε περιοδικά
[21402]
Περιήγηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Έκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Οδηγίες / Βοήθεια
Οδηγίες Υποβολής
Οδηγίες Χρήσης ΙΑ
Συχνές Ερωτήσεις
Οδηγίες Υποβολής - Διπλωματικές Εργασίες
Πολιτικές Πρόσβασης
Σχετικοί Σύνδεσμοι